Volg ons op
Reserveer

Reserveer

Met de vespa Sint-Truiden ontdekken

EN ROUTE!

Eens je jouw route gekozen hebt, zetten ze die op een GPS, die je handig op de Vespa klikt. Wel belangrijk om goed naar hun uitleg over de Vespa en GPS te luisteren voor je vertrekt!

Je start altijd vanuit Vesparoute, maar een paar straten verder van het verhuurbedrijf kan je al genieten! Je komt direct terecht tussen de bloesems en oh wat zijn ze mooi! Het is heerlijk om tussen de bloesems rond te cruisen: ontspannend, rustgevend en zoveel natuur rondom je om naar te kijken!

ETEN EN DRINKEN

Je rijdt voornamelijk tussen het groen en de bloesems, maar er zijn ook een aantal leuke stops onderweg; een kasteel, kapelletje, een toffe fietsbar, … Dus je kan lekker stoppen aan een terrasje voor een frisse Limburgse pint! Het terras van Chateau de la Motte is bijvoorbeeld zo een ideale stop. Je kan er trouwens ook overnachten. Picknicken tussen bloesems? Ook dat kan je Vesparoute voor je regelen. Maar ook op je route kom je leuke brasseries en restaurants tegen. Als je voorbij het Lelijke Eendje rijdt in Groot-Gelmen krijg je door de lekkere geur spontaan zin om te stoppen en aan tafel schuiven (volgens Steven is dit ook een echte aanrader). Je moet niet naar de andere kant van de wereld vliegen om een leuke ervaring op te doen, het kan perfect in Haspengouw!

WANNEER?

De beste tijd om te gaan:

1. Bloesems
Dit verandert een beetje jaar per jaar, maar begint van begin april tot eind mei. (Best even de Facebook-pagina in het oog houden)

2. Kersenpluk
De fruitstreek is opnieuw op haar best in de maanden juni & juli. Dan begint de kersenpluk, stop met de Vespa bij de fruitboer voor enkele verse kersen!

3. Peren & appelpluk
Eind augustus en begin september is het tijd voor de peren en appelpluk!

____

PRAKTISCH
Vesparoute
Ambachtslaan 3226 – 3800 Sint Truiden

7 verschillende route opties
5 verschillende voertuig opties
6 lunch opties

PRIJZEN
van 10u tot 18u of een halve dag (4u)
Solo Vespa € 70 / € 50
Duo Vespa € 80 / € 60
Kijk hier voor meer voertuig opties & prijzen

BOEKEN?
Online: http://vesparoute.com
Telefonisch: 011/ 74 44 44
Mail: info@vesparoute.com