Volg ons op
Reserveer
nl

Reserveer

De lekkerste ontbijtopties op een willekeurig rijtje

Als je ’t Cartuyfel boekt, kies je voor een vakantie woning. Je kan zelf alle maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken per wooneenheid. Kies je ervoor om jezelf te verwennen en de voeten onder tafel te steken, dan zit je te voet op 5 minuten van een resem aan horecazaken, ontbijtadresjes en afhaalservices met leveringen aan huis. Gastvrouw An geeft je graag tips mee van heerlijke ontbijtzaakjes in de buurt. Laat het in de vakantiewoning leveren of schuif je voetjes onder tafel in de ontbijtzaak!

1.   Posterijen

Bij de Posterijen komen postzegels verzamelen opnieuw tot leven.  ‘Posterijen’, een voormalig postkantoor, is omgebouwd tot ontbijtbar en brasserie. Het gebouw is vanbinnen volledig vernieuwd, maar ademt het warme gevoel van een oud postkantoor. Geniet van een vers gemaakt ontbijt, bubbels en lekkere broodjes, vers geperst sap en yoghurt. Perfect om met het gezin naartoe te gaan Best reserveer je even op voorhand om zeker te zijn van een plekje. Zin in een ontbijt op bed? De Posterijen brengt ook een uitgebreide ontbijtmand ter plaatse! Formules en prijzen vind je op de website

Waar?
Stapelstraat 27a
Sint truiden 3800

011/18 71 05

2.   Chezanne

Chezanne was een vintage-store gecombineerd met overheerlijke koffie, huisgemaakte taarten en lunchgerechten, verwent u nu onderweg op de fietsroute met een foodtruck  vol desserts en drankjes

Waar?
Leeuwerweg
Halmaal bij Sint-Truiden

0476/58 75 37

3.  Hof’lyk

Hof’lyk is een gezellige gelegenheid waar je ’s morgens terechtkan voor een gezond ontbijt,  of voor een smakelijke brunch.
’s Middags loop je er binnen voor een lekkere lunch en de werkweek sluit je er af met een verfrissende apéro.
Ook ontbijt én brunch op zondag. (gesloten op maandag)

Grote Markt 59
Sint-Truiden 3800

011/19 78 30

4. Sweet Coffee

The place to be voor koffielovers want hier wordt heerlijke koffie geschonken. Ook meer als keuze genoeg bij Sweet Coffee voor lekkers & zoet.

Waar?

Grote markt 35
Sint truiden 3800

011/28 56 34