Volg ons op
Reserveer
nl

Reserveer
welkom Welkom!

‘t Cartuyfel is een kleinschalige, gezellige en authentieke vakantiewoning waar je voor korte of lange periodes kan verblijven in een volledig uitgerust appartement of studio. Onze vakantiewoning bevindt zich midden in het centrum van Sint-Truiden en is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige landschappen van Haspengouw te ontdekken.

Gastvrouw An wil een rustpunt bieden met sfeervolle slaapkamers, een open sfeer, warme gastvrijheid en een bron aan informatie betreffende Sint-Truiden en haar prachtige omgeving.

‘t Cartuyfel beschikt over 4 aparte woningen:
Hortense, Baptiste, Clementine en Rosalie.

Gelegen in een oude personeelswoning van een gerenoveerd herenhuis uit 1867 staan ze dus garant voor een sfeervolle en rustgevende overnachting in het hartje van Haspengouw.

Kom je wandelen of fietsen? ’t Cartuyfel is je ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Je kan handig je fiets bij ons in het gebouw stallen. Als je de rust opzoekt of er een gezellig familieweekendje van wil maken kan je bij ons terecht. Moet je voor het werk of meetings in de regio zijn, dan bieden we ook kamers aan voor kort of lang verblijf.

Kortom voor elk wat wils. An staat voor je klaar!

An

Ontdek de kamers