Volg ons op
Reserveer
nl

Reserveer

Beleef Sint-Truiden!

Sint-Truiden is de bruisende hoofdstad van Haspengouw. Bezoek het hele jaar door de verborgen parels en de idyllische dorpjes in de regio. Op de website van Sint-Truiden kan je de leukste events terugvinden om van jullie trip een top ervaring te maken.  

Voel de gastvrijheid van de Truienaren, de rustgevende en serene sfeer die in de boomgaarden hangt, de gezellige stadskern die leeft, het hele jaar door. Proef van de streek met lekkere ambachtelijke streekproducten en ruik de heerlijke geur van bloesems in het voorjaar en vers fruit in het najaar.

Lees hieronder enkele van Ans persoonlijke hoogtepunten. Als je op pad gaat, tag dan gerust Sint-Truiden #toerismesinttruiden & @tcartuyfel.

Veel plezier!

chezanne ontbijt

De lekkerste ontbijtopties op een rijtje

Gastvrouw An geeft je graag tips mee van heerlijke ontbijtzaakjes in de buurt. Laat het in de vakantiewoning leveren of schuif je voetjes onder tafel in de ontbijtzaak!
Lees meer

De leukste bloesembars van haspengouw!

Traditioneel beginnen in april de bloesems op de fruitbomen te verschijnen! Ideaal om de fruitstreek te bezoeken tijdens deze periode. Haspengouw is bijzonder trots op zijn bloesems en de steden organiseren veel leuke activiteiten in de bloesemperiode, kijk zeker eens op hun websites, vb. op die van bilzen. 
Lees meer

De Haspengouwse fruitstreek

Elke stad / regio / gehucht is super trots op hun fruit en organiseren leuke activiteiten van de bloesems tot de oogst! Algemene tips en overzicht kunnen jullie terugvinden op deze handige pagina.
Lees meer

Ontdek de fruitstreek met de Vespa!

Onze mooie fruitstreek ontdekken met de vespa, een zalige activiteit om te doen tijdens jullie bezoek! Er zijn verschillende routes doorheen de glooiende landschappen.
Lees meer