Volg ons op
Reserveer
nl

Reserveer

Ontdek de fruitstreek met de Vespa!

En route!

Eens je jouw route gekozen hebt, zetten ze die op een GPS, die handig op de vespa klikt. Wel belangrijk om goed naar hun uitleg over de vespa en GPS te luisteren voor je vertrekt!

Je start altijd vanuit Vesparoute, maar al een paar straten verder van het verhuur bedrijf kan je al genieten! Je komt direct terecht tussen de bloesems en oh wat zijn ze mooi! Het is heerlijk om tussen de bloesems rond te cruisen op de Vespa: ontspannend, rustgevend en zoveel natuurlijk rondom je om naar te kijken!

Eten en drinken

Je rijdt voornamelijk tussen het groen en de bloesems, maar er zijn natuurlijk ook een aantal leuke stops onderweg; een kasteel, kapelletje, een toffe fietsbar, … Dus je kan lekker stoppen aan een terrasje voor een frisse Limburgse pint! Het terras van Chateau de la Motte is bijvoorbeeld zo een ideale stop.

Picknicken tussen bloesems? Ook dat kan je Vesparoute voor je regelen. Maar ook op je route kom je leuke brasseries en restaurants tegen. Als je voorbij het Lelijke eendje rijdt in Groot-Gelmen krijg je door de lekkere geur spontaan zin om te stoppen en aan tafel schuiven (volgens Steven is dit ook een echte aanrader).

Je moet niet naar de andere kant van de wereld vliegen om een leuke ervaring op te doen, het kan perfect in haspengouw!

Wanneer?

De beste tijd om te gaan:

  1. Bloesems
    Dit verandert een beetje jaar per jaar, maar begint van begin April tot eind Mei. (Best even de website van Toerisme Sint-Truiden in het oog houden)
  2. Kersenpluk
    De fruitstreek is opnieuw op haar best in de maanden juni & juli. Dan begint de kersenpluk, stop met de vespa bij de fruitboer voor enkele verse kersen!
  3. Peren & appelpluk
    Eind augustus en begin september is het tijd voor de peren en appelpluk!

Kijk hier voor meer voertuig opties & prijzen: http://vesparoute.com/nl/vehicles

BOEKEN

Online: http://vesparoute.com
Telefonisch: 011/ 74 44 44
Mail: info@vesparoute.com